Project - Grenswijzer ambassadeur

Description


Description: Om de aantrekkingskracht van micro-ondernemingen en het grens-overschrijdende kooptoerisme te vergroten bood Grenswijzer Ambassadeur een vormings- en promotietraject aan. Op die manier werd zowel de positie van de micro-onderneming als de toeristische aantrekkingskrachte van de regio versterkt. Grenswijzer Ambassadeur werd als pilootproject ontwikkeld voor een beperkte doelgroep en ingevoerd binnen een afgebakende, beperkte regio. Het project richtte zich naar micro-ondernemingen actief in de horeca en detailhandel en werd geïntroduceerd in de regio's Waasland, Oost-en Zeeuws-Vlaanderen. Het was de uitdrukkelijke bedoeling van dit pilootproject om op basis van de resultaten een uitgebreider project uit te bouwen binnen Interreg IV, waarbij zowel de doelgroep als de actieradius zal worden uitgebreid. Met behulp van ICT-toepassingen voorzien ze een nog meer gepersonaliseerde vorming en begeleiding. De partners uit Grenswijzer Ambassadeur werkten al eerder samen binnen Grenswijzer, en blijven onder die noemer Vlaamse en Zeeuwse kleine en middelgrote ondernemingen benaderen om hun grensoverschrijdende bedrijfsrelaties te helpen uitbouwen.
Achievements: Please refer to the 'Description' field, which also includes the achievements of this project.Project Summary


Project name (EN): Grenswijzer ambassadeur
Project acronym: Grenswijzer ambassadeur

Period: 2000-2006
Date of latest update: 2014-07-31

Project status: Ongoing

Total budget/expenditure: EUR 334.251,50
European Union funding: EUR 167.126,00

Project documents

The documents below were published as mentioned in field "Data source" (attached to each document). Keep.eu users are free to use these documents as long as the data source and keep.eu are mentioned.

No outputs available yet.

Partners Data


Lead Partner (EN): Grenswijzer vzw
Lead Partner: Grenswijzer vzw
Address: Gent, Belgium
Legal status: n/a

Address: Tilburg, Netherlands
Legal status: n/a
Address: Terneuzen, Netherlands
Legal status: n/a
Address: Sint-Niklaas, Belgium
Legal status: n/a
Address: Gent, Belgium
Legal status: n/a
Address: Brugge, Belgium
Legal status: n/a

Partners Location


  Lead Partner     Project Partner